De Leegens - Doezum

Bedrijvenvolleybal Grootegast/Doezum e.o.

Graag nodig ik u uit deel te nemen aan het eerste Bedrijvenvolleybal van DOVO/Hujades en Sporthal De Leegens op 13 januari 2018 en de slotavond op 10 maart 2018.

Op deze 2 zaterdagavonden wordt in Sporthal de Leegens een bedrijven-volleybaltoernooi georganiseerd. Deelname staat open voor mixteams (deelnemers zijn min. 16 jaar oud / 1 team bestaat uit minimaal 6 deelnemers) die op recreatief niveau gezellig een avondje willen volleyballen met collega’s. Naast bedrijventeam mogen ook gelegenheidsteams meedoen en teams vanuit de niet commerciële sector. Belangrijk is dat plezier voorop staat, het is een recreatief toernooi verspreid over 2 zaterdagavonden.

Naast uw deelname wordt alles voor u geregeld, de sporthal organiseert dit i.s.m. volleybalvereniging DOVO/Hujades en zij leveren de scheidsrechters, de wedstrijdorganisatie op de avonden zelf en alle andere bijkomende zaken.

Teams schrijven zich in op de website van Sporthal De Leegens ( www.sportcafes.nl ) en direct na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. De wedstrijden vinden alle avonden plaats tussen 19.30 en 22.30 uur en u speelt meerdere wedstrijden per avond (ca. 4 tot 5 wedstrijden). De deelnamekosten bedragen éénmalig 50 euro per team en hiervoor neemt u beide avonden deel. Van het inschrijfgeld gaat 50% naar DOVO/Hujades voor de begeleiding en 50% is voor het gebruik van de accommodatie.

U schrijft dus in door op het dit evenement te klikken op “Activiteiten in Doezum” op de website. Door u voor 5 januari in te schrijven en te betalen, meldt u uw team aan voor beide de avonden!

Uiteraard ontvangen we u graag in ons sportcafé, uw deelname staat garant voor een gezellige avond uit met uw collega’s in een geheel andere sfeer dan het reguliere werk. Hebt u bijzondere wensen m.b.t. de deelname, geef deze dan aan bij uw aanmelding en we houden hiermee dan rekening en/of nemen hierover contact met u op. Wilt u meer weten voordat u inschrijft, gebruik dan het contactformulier op de website.

Deelname wordt beperkt tot 15 teams, zodat we een optimaal schema voor u kunnen samenstellen, inschrijvingen zijn definitief in volgorde van betaling van het inschrijfgeld.

Marcel Kluin,

beheerder/exploitant Sporthal De Leegens

Schrijf je nu in

De kosten voor dit evenement bedragen € 50. Dit bedrag kan je digitaal betalen direct na het invullen van onderstaand formulier.