4

Verhuur in Bedum

Heb je interesse om de sporthal in Bedum te huren, neem dan contact op. Het is mogelijk de hal te huren per 1/3 deel, 2/3 deel of hele zaal. De verhuur loopt via de Gemeente Bedum en je kunt uiteraard de gemeente rechtstreeks benaderen (050-3018911), maar dat doen wij ook graag voor/namens jou. Na ontvangst van je aanvraag krijg je z.s.m. bericht of de zaal op het gevraagde moment beschikbaar is of krijg je antwoord op je algemene vragen over het huren van de sporthal in Bedum. Uiteraard kun je dit reactieformulier ook gebruiken voor het aanvragen van informatie m.b.t. evenementen in de sporthal.

Contact opnemen
6

Een feestje in het sportcafé organiseren?

Heb je interesse om in het sportcafé een feestje te organiseren, ook dat kan! Je kunt bij ons terecht voor een verenigingsfeestje voor elk budget, maar ook je eigen BBQ feestje op ons terras of bijvoorbeeld een familiefeestje is goed mogelijk. Natuurlijk is een combinatie met de unieke beachvelden van DIO Bedum naast ons terras zomers zeer aan te bevelen. Voor bedrijven is dit ook erg aantrekkelijk, voor een scherp budget organiseer je bij ons een prachtig en actief bedrijfsfeest(je)! Bij een vroegtijdige reservering is exclusief gebruik (dus geen andere bezoekers) van de kantine geen probleem en als je wilt besparen op de kosten door zelf (een deel) van je eten te verzorgen is dat in overleg mogelijk, maar ook onze huiscateraar(s) kunnen we inzetten. Zet in het reactieformulier wanneer en wat je wilt organiseren en we nemen dan z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en een aanbieding op maat samen te stellen.
Contact opnemen

Evenement organiseren?

De sporthal leent zich prima voor de organisatie van een muziek-, sport of ander evenement, in basis is alles mogelijk. We hebben goede voorzieningen en er is een evenementenvloer beschikbaar. Voor grotere aantallen gasten hebben we prima afspraken met onze huiscateraars. De sporthal is te verdelen in verschillende segmenten en met weinig inspanning is met het juiste licht een heel mooie feestzaal te realiseren voor groepen van 250 tot 1400 personen. Wij staan ook zeer open voor co-organisatie, met andere woorden dat we uw idee samen uitvoeren, waardoor het voor u sneller haalbaar is een evenement te organiseren. Zet in ons contactformulier uw idee, we nemen dan snel contact op om e.e.a. in een persoonlijk gesprek ter plaatse te bespreken.
Contact opnemen