Activiteiten om in te schrijven in Leens

Hiernaast staan alle activiteiten in Leens waarvoor u kunt inschrijven. Door op het door u gewenste evenement of activiteit te “klikken” komt u op de informatiepagina van uw keuze.

Scrollt u door naar onderen, dan ziet u ALLE activiteiten die in onze sporthal worden georganiseerd de aankomende periode (dus ook de activiteiten waarvoor u niet in kunt schrijven).

Rechts zie u de activiteiten waar u wel voor in kunt schrijven. Hier treft u alle informatie aan en kunt u uw inschrijving starten. Een inschrijving is pas definitief nadat uw betaling hiervoor is ontvangen, betalen kan via Ideal. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een E-mail met informatie over het evenement/ de activiteit en hier vindt u ook uw referentiecode om te gebruiken bij communicatie (per mail).

Hebt u op voorhand vragen, dan kunt u via het contactformulier informatie opvragen.

Er staan de komende tijd geen eigen evenementen in de agenda. Volop gelegenheid om bij ons te komen sporten of borrelen dus. Meer weten? Neem contact met ons op via de knop hiernaast.

Alle activiteiten in Leens

Er staan de komende tijd geen evenementen in de agenda. Volop gelegenheid om bij ons te komen sporten of borrelen dus. Meer weten? Neem contact met ons op via de knop hiernaast.