3

Zaal huren?

Heb je interesse om de sporthal in Doezum/Grootegast te huren, neem dan contact op. Het is mogelijk de hal te huren per 1/3 deel, 2/3 deel of hele zaal en de kosten bedrage resp. € 9.95, € 19.60 en € 28.40 (o.b.v. de sportverordening van de Gemeente Grootegast). Na ontvangst van je aanvraag krijg je z.s.m. bericht of de zaal op het gevraagde moment beschikbaar is en/of krijg je antwoord op je algemene vragen over het huren van de sporthal. Uiteraard kun je dit reactieformulier ook gebruiken voor het aanvragen van informatie m.b.t. evenementen.

Contact opnemen
3

Feestje in de kantine organiseren

Heb je interesse om in het sportcafé een feestje te organiseren, ook dat kan! Je kunt bij ons terecht voor een verenigingsfeestje voor elk budget, maar ook je eigen BBQ feestje op ons terras of bijvoorbeeld een familiefeestje is goed mogelijk. Bij een vroegtijdige reservering is exclusief gebruik van de kantine geen probleem en als je wilt besparen op de kosten door zelf (een deel) van je eten te verzorgen is dat in overleg mogelijk, maar ook onze huiscateraars kunnen we inzetten. Zet in het reactieformulier wanneer en wat je wilt organiseren en we nemen dan z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en een aanbieding op maat samen te stellen.
Contact opnemen

Evenement organiseren? Wij helpen!

De sporthal leent zich prima voor de organisatie van een muziek-, sport of ander evenement, in basis is alles mogelijk. We hebben goede voorzieningen om geluid en lichtapparatuur van de juiste energie te voorzien, er is een evenementenvloer beschikbaar en voor grotere aantallen hebben we prima afspraken met onze huiscateraars. De sporthal is te verdelen in verschillende segmenten en met weinig inspanning is met het juiste licht een heel mooie feestzaal te realiseren voor groepen van 80 tot 1200 personen. Wij staan ook zeer open voor co-organisatie, met andere woorden dat we uw idee samen uitvoeren, waardoor het voor u sneller haalbaar is een evenement te organiseren. Zelf organiseren we vlomarkten (vanaf najaar 2016), bedrijfsevenementen, staan we open voor dorpsactiviteiten vanuit Doezum en Grootegast, niets is on te gek! Zet in ons contactformulier uw idee, we nemen dan snel contact op om e.e.a. in een persoonlijk gesprek ter plaatse te bespreken.
Contact opnemen