2

Sporthal huren?

Heb je interesse om de sporthal in Leens te huren, neem dan contact op. Het is mogelijk de hal te huren per 1/3 deel, 2/3 deel of hele zaal en de kosten bedrage resp. € 11.50, € 23.– en € 34,50. Na ontvangst van je aanvraag krijg je z.s.m. bericht of de zaal op het gevraagde moment beschikbaar is en/of krijg je antwoord op je algemene vragen over het huren van de sporthal in Leens. Uiteraard kun je dit reactieformulier ook gebruiken voor het aanvragen van informatie m.b.t. evenementen.

Contact opnemen
5

Een feestje in het sportcafé organiseren?

Heb je interesse om in het sportcafé een feestje te organiseren, ook dat kan! Je kunt bij ons terecht voor een verenigingsfeestje voor elk budget, maar ook je eigen BBQ feestje op ons terras of bijvoorbeeld een familiefeestje is goed mogelijk. Bij een vroegtijdige reservering is exclusief gebruik van de kantine geen probleem en als je wilt besparen op de kosten door zelf (een deel) van je eten te verzorgen is dat in overleg mogelijk, maar ook onze huiscateraar(s) kunnen we inzetten. Zet in het reactieformulier wanneer en wat je wilt organiseren en we nemen dan z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en een aanbieding op maat samen te stellen.
Contact opnemen

Evenement organiseren?

Heb je interesse om in de sporthal en/of het sportcafé een evenement te organiseren, ook dat kan! Zet in het reactieformulier wanneer en wat je wilt organiseren en we nemen dan z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en een aanbieding op maat samen te stellen.
Contact opnemen