Over Sportcafés.nl

Welkom op deze website!

Dit is de website van de Sporthallen & Sportcafés in Leens, Bedum en Doezum/Grootegast.  De sporthal in Bedum staat ook bekend als “De Beemden” en de hal in  Doezum als “De Leegens”. Op deze website tref je naast actuele informatie over aankomende activiteiten ook informatie aan over ons assortiment en hoe je de sporthal(len) of Sportcafé(s) kunt huren.

Elke locatie heeft een eigentijds Sportcafé waarin we bezoekers graag verwelkomen, maar ook is er gelegenheid je eigen feestje in het sportcafé te organiseren, meer hierover onder de knop “verhuur, feestjes en evenementen”. Voor vragen en/of opmerkingen over onze locaties of deze website kun je het contactformulier gebruiken.

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in de sporthal in Leens, Bedum of Doezum/Grootegast.

Hartelijke groet,

Ania & Marcel Kluin

 

Contact opnemen

Activiteiten en nieuws

Er staan de komende tijd geen evenementen in de agenda. Volop gelegenheid om bij ons te komen sporten of borrelen dus. Meer weten? Neem contact met ons op via de knop hiernaast.

In en om Algemeen

We kunnen je even niet voorzien van informatie over de randactiviteiten. Toch meer weten? Neem contact met ons op, en we vertellen je alles wat we weten.

Verenigingen in Algemeen

Er zijn natuurlijk wel clubs hier, maar we hebben ze even niet op een rijtje voor je. Hier wordt aan gewerkt!